Dani otvorenih vrata EU projekata 2021.

Dani otvorenih vrata EU projekata 2021.

Povodom obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata 2021.godine Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod provelo je 3 aktivnosti:

  1. 23.11.2021. godine-predavanje pod nazivom Europski projekti u GDCK SB. Predstavljeni su EU projekti koje trenutno provodimo: “SENIOR CLUB”, ” Ostvari!” i ” Školska oprema za Slavoniju i Pounje”,
  2. 26.11.2021. godine-Obilazak Gradskog društva Crvenog križa Hrvatska Kostajnica kao projektnog partnera u Projektima “Školska oprema za Slavoniju i Pounje” i ” Školski pribor za Slavoniju i Pounje”
  3. 30.11.2021. Dani otvorenih vrata EU Projekata-Predstavljeni su EU projekti koje trenutno provodimo: “SENIOR CLUB”, ” Ostvari!” i ” Školska oprema za Slavoniju i Pounje”

Dani otvorenih vrata EU projekata predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi  vodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

#EUinmyregion

https://hr-hr.facebook.com/strukturni.fondovi/

Skip to content