Održana Uvodna konferencija projekta Ostvari!

Održana Uvodna konferencija projekta Ostvari!

Dana 12. travnja 2021. godine, u otvorenom prostoru restorana “Grozd”, održana je uvodna konferencija projekta Ostvari!“ kojeg provodi Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod. Konferencija je održana u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Kroz projekt Ostvari! Faza II zaposlene su 53 djelatnice iz ciljnih skupina s područja grada Slavonskom Brodu i 16 pripadajućih općina na kojima djeluje GDCK Slavonski Brod, od toga 22 djelatnice su zaposlene na području grada Slavonskog Broda, a 31 ne području općina. Cilj projekta je osigurati pomoć i podršku za 318 starijih i nemoćnih korisnika kojima će djelatnice pružati usluge pomoći u kući.

Nositelj projekta je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod, dok su partneri na projekta Centar za socijalnu skrb Slavonski Brod i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Slavonski Brod.

Vrijednost projekta je 4.768.840,00 kn, te je u cijelosti sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Projekt se provodi u trajanju od 15 mjeseci, od 31. prosinca 2020. do 31. ožujka 2022. godine.

Izjave uzvanika i organizatora možete pogledati u nastavku.

Skip to content