FEAD III – održana dvodnevna edukacija o upravljanju i financijskom vođenju projekata financiranih iz EU fondovav

FEAD III – održana dvodnevna edukacija o upravljanju i financijskom vođenju projekata financiranih iz EU fondovav

U sklopu projekta „Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje 2“ održana je dvodnevna edukacija o upravljanju i financijskom vođenju projekata financiranih iz EU fondova (u daljnjem tekstu edukacija).

Edukacija je održana 24. i 25. svibnja 2021. godine u Biološko-edukacijskom centru Virovi (Otočki virovi, ustanova Virovi) sa sjedištem na adresi Trg kralja Tomislava 6a. Prvoga dana edukacija je započela 24. svibnja 2021. godine u 10,00 sati, a završila je 25. svibnja 2021. godine u 16,30.

Sudjelovalo je ukupno 20 djelatnika prijavitelja projekta, GDCK Županja i partnerskih organizacija: GDCK Vinkovci, GDCK Vukovar, GDCK Ilok, GDCK Slavonski Brod, GDCK Nova Gradiška i GDCK Novska.

Predavanja je održala gđa Anna Maria Radić, djelatnica Hrvatskog Crvenog križa; pomoćnica Izvršnog predsjednika Hrvatskog Crvenog križa te voditeljica Službe za EU i druge projekte, a na samom početku edukacije, pozdravne govore održali su Marija Dugalić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Županja te Mato Karalić, predsjednik društva Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije.

Skip to content